Αυτό τον Αύγουστο αν έχεις μείνει στα Γιάννενα έλα μαζί μας και προπονήσου σε ένα φανταστικό καλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα. Από της 8/8 μέχρι και την 31/8 οι προπονήσεις έχουν ως στόχο τη βελτίωση της Νευρομυικής Συναρμογής.

Προπονήσου σε ένα φανταστικό καλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα!

Οι Συναρμοστικές ικανότητες της Ισορροπίας, της Αντίδρασης, του Ρυθμού, του Προσανατολισμού και της Αίσθησης της κίνησης θα βελτιωθούν και θα γίνουν το θεμέλιο για την αθλητική σας απόδοση για τη χρονιά που έρχεται. Είναι γυμναστική που μπορούν να κάνουν όλοι αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει πρόκληση ακόμα και για πολύ προπονημένους αθλητές.

Σε ποιον απευθύνονται οι προπονήσεις;

Να είστε σίγουροι ότι κάθε σημείο του σώματος σας θα γυμναστεί.  Οι προπονήσεις είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες και για όλους τους σωματότυπους. Επίσης σε κάθε προπόνηση θα διδάσκονται βασικά στοιχεία της τεχνικής και της τακτικής της πυγμαχίας. Μέσω του καλοκαιρινού μας προγράμματος οι νεαροί φίλοι μας θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους, ενώ οι ενήλικες θα γυμναστούν με φανταστικές προπονητικές μεθόδους καθώς παράλληλα θα μάθουν βασικές κινήσεις πυγμαχίας. Για τους αρχάριους και προχωρημένους πυγμάχους είναι μια εξίσου σημαντική φάση στον προπονητικό κύκλο αφού ο Αύγουστος θα είναι το θεμέλιο για να δομήσουν την αθλητική τους απόδοση.

Έμεινες εδώ αυτόν τον Αύγουστο? Κάνε πυγμαχία!